Thursday, January 12, 2012

Finished!

Salam..

Hahaha..finished?what finished?well, paper dah abis untuk exam sem nih..hurmm..*sambil mencebik bibir*..tunggu jer lah resultnye nanti..harap2lah satu keajaiban boleh berlaku..hopefully..ape aku jawab ari tuh?telah tertulis tentang ape yang telah aku jawab..jadiknyer tunggu jer lah keputusannyer..anyway, malam tadi dah loading barang ke stor..last simpan barang kat setor tu rasenye setelah hampir 3 taun barang aku memenuhi stor tu..ape taknye, buku untuk sepanjang hampir 3 taun tu tak penah aku anta balik..balik2 anta ke setor..hahaha..kalau setor tu leh cakap mesti dia kate.."eii..ang nih tak reti2 nak angkut bawak balik skit2 ker huh?!"..yer tak yer jugak kann..tai ape bleh buat kan..aku jenis malas, tapi ari tu dah angkut skit barang (banyaknye bajulaa) punggah bawak balik..may b aku dah sedar yg aku dah nak abis kut..hahaha..sebelum nih tak perasan plak..

Dan cite pasal punggah barang ke setor, sem nih aku tak sempat amik pic barang2 aku yang nak diloading ke dlm setor..ape taknye..kalut skit..kalut jenis yang "sendirik mau ingat"..haahaa..lagi plak..enfon canggih aku dulu tu dah ilang..so, xleh nak snap posing2 amik pic glemer2..hahaha..tapi aku rase even aku dah kurangkan skit barang2 utk sem nih..tapi bilangnya yang masuk setor tu cam same jer macam sem2 sblm nih?ape aku angkut nih..aduiyaii..spoil tol..ahh..whatever lah..nanti bawak kete punggah sume..abis stori..time tuh baru finish!tp cam sedey lah plak bile ngenangkan last tinggal barang kat setor tuh pasal sem depan dah final sem..huhuhu..tp pedulikkan..janji selamat dah barang2 tuh..hihihi..well, last but not list malam nih nak gerak balik kampung..yeah yeah *sambil nak lompat2*..arap2 selamat semuanyer..see 21st of Jan!hahaha..

pic nak yang suci2 jer..hik3x..sumber: google

No comments:

Post a Comment