Saturday, December 17, 2011

Mission Impossible: Ghost Protocol..

Salam..


Haa..entry kali nih nak buat ulasan tentang filem ker?antara filem yang menjadi fevret aku..Mission Impossible: Ghost Protocol..tak berani nak komen banyak sebab aku bukan tau pasal komen lanjut tentang filem nih..tp yang pasti filem nih best!memang kene dengan 'jiwe'lah kate orang tu..aku berpergian menonton dengan member sebelah yang 'terpaksa' mengikut aku menonton wayang..hahaha..hurmm..sepanjang perjalanan dari start sampai sampailah ke akhir filem tu, takde lah lagi insiden atau peristiwa yang menarik bagi aku..walaupun ade beberapa adegan atau sence yang live aku lalui sepanjang di Quensbay Mall tu..






filem yang aku jarang2 miss..siri kali mmg best giler2..pic: google



Adegannye, budak2 Melayu kite ni lah..yer lahh..weekend kan..nak2 cuti sekolah, ape nak buat lagi..berpeleseranlah..itu belum nak membangkitkan jiwe amarah lagi..tp ade satu part yang betul2 membuat aku meluat ngan budak2 melayu ni..kecik2 dah couple..normal..tp ni orang nak couple kau nak bercouple tp bleh plak buat aksi hindustan kat khalayak umum..siap ade sence lagi..hurmm..ape aku nak bebel kat sini ek..alkisahnye aku terpandang sepasang couple yang kategori budak hingusan nih walaupun ramai yang kategori tu hari nih kat mall tuh..tp pejam mate!



Ni lah, depa nak gaduh..tapi nak buat filem plak kat tempat public..mujurlah, blom sampai aksi yang bercakaran..yg buat aku meluat tuh, si 'chick' ni bleh naik tangan kat si 'cat' nih..blehla 'cat'..meoww..hahaha..tp, sebab si cat ni rase dia nih bukan insan dayus kut..so dia bleh plak main belai shy2..nak bikin si chick ni makin angin ker atau sekadar nak memujuk..ahh..whatsoever..tp, senario ni lah yg kadang kala membuatkan kita terfikir..hmm..nasib anak melayu..itulah nasib bangsa aku..janganlah jadik pada anak cucu cicit aku kelak..sama sekali jangan lah..dalam apa perkara yang tak sedap didengar dan dilihat..Nauzubillah..




gambar hiasan yg tak bleh blah..pic:google


No comments:

Post a Comment