Tuesday, December 20, 2011

Jangan malas..Less online please..!

Salam..

Bunyiknyer title entry tu macam desprate jer kan..hahaha..well, exam coming close already..tinggal brape2 minggu jer lagi..memang sure tak banyak time..what should i do?hik3x..tolong ketuk pale dia nih sket!hmmm..dalam dugaan bakal hadap exam semester ni kene buat muhasabah diri sikit..


kene selalu renung dalam2..erti muhasabah diri..pic:google


Jadik..kene lah selalu ingat, remind diri sendiri, selalu ketuk pale sendiri..kate exam dah dekat..kau dahlah belajor lembab..dah lembab, lambat pulak..hai yoo aihh..tapi kite kene slow and down bile nak mujuk diri sendiri nih..alahh..macam nak pujuk oranglahh..takleh keras2..takleh force2..motivasi kene kuat..kredibiliti harus berpengat..erkk?berpengat?!yang pasti pengat pisang nagka muda best!hahaha..sambung lagi..baru ade berkat..hahaha..hubungan antara manusia dan alam harus kene jaga..especially dengan orang2 sekeliling..hurm~*mendesah sendiri*

Apepun, tahap online yang gila babai terhadap apa jua sistem internet harus dikurangkan demi untuk menjaga perilaku agar tidak terbabas dan terus leka dek kerana teknolgi yang tiada had sempadan ini..kene ade MOTIVASI diri!wake up!wake up!wake up!jangan malas2!semoga aku akan terus wake up..hahaha..


kene siap sedia..masa dah mendahului kita..pic:google

1 comment:

  1. Jika anda memerlukan perkhidmatan kontraktor yang bertauliah dengan kerja berkualiti, untuk:
    1. Ubahsuai rumah & bina baru
    2. Pengubahsuaian Pejabat & ruang komersial
    3. Kabinet dapur
    4. Kerja Mengecat
    5. Pagar besi
    6. Siling plaster
    7. Pemasangan granit & jubin
    8. Kerja-kerja elektrikal
    9. Partition
    10. Kerja-kerja kaca
    11. Binaan bumbung
    Dengan Kepakaran yang dimiliki kami berbesar hati untuk menyediakan perkhidmatan profesional dengan kemahiran cemerlang dan berkualiti pada anda. Pengubahsuaian rumah anda dengan perkhidmatan kami mampu memastikan ketenangan fikiran, daripada tempoh awal projek sehinggalah tempoh siap pembinaan yang dijamin kualitinya.
    Jika anda mempunyai sebarang rancangan untuk pengubahsuaian dan memerlukan kepakaran kontraktor dari kelas F sehinggalah kelas A yang bertauliah berbincanglah dengan kami.
    Terima Kasih,
    SKECTHOUT EMPIRE (SOE)

    Hubungi Kami

    012-627 0931 Syawal Ismail (Project Manager)
    014-224 1024 Syazmie Salim (Interior Designer)
    013-400 0950 Asrul (Interior Designer)


    email : skecthoutempirekl@gmail.com

    ReplyDelete