Thursday, May 5, 2011

Hari last kat bilik ni..(E-2-38)

Salam..

Hmm..ari ni aku ade last paper xm..ahh..x sabarnyer nak tggu cepat2 perabih..senang hati dan tenang jiwa..kih3x..tp blom lagi terlepas seksaaan..resultnyer plak..tp tawakal aje lah..semoga Dia memberi kelegaaan pada aku utk menghadapi semuanya nanti..amin..(dalam ati bajet dapat result gempaq lah kono..study pun last2 menet..aihh)..dan itu menandakan aku bakal memblahkan diri aku dari bilik nih..ahh..kenangan tol bile satu2 perkara kite tinggalkan kann..dengan roomate yg sangat2 'unik' dan pelbagai hal..tp aku still bleh dtg bilik ni..kalo aku mau..(alahh, cakap jer..tp xkan ko dtg der..)mcm ex-bilik aku sidang yg lepas, kate nak jengah2 tp x pi pun..naik tgkt 7 tu pun xpenah..kih3x..xder urusan kut..hahaha..

ni lah panorama bilik aku bile time last2 sem..hiihiihii..tp pic ni sem lepas jugak tp still bilik yg same..sem nih, xsempat nak amik panorama tu coz enfon aku yg terbest dan tercanggih diantara yg terbest dan tercanggih tu dah ilangg..sedeyy..huhuhuu..tu yg xpat nak snap pic baik tuh..

Well, dan ini menandakan tamat sudah semester akhir utk sidang ini..tp, kene masuk praktikum la pulak cuti nih di peghelih..aduss, tp xpa 2 bulan je kut (hmm..2 bulan jerrr..jerr..?)..kalo x bangang2 jer dapat cuti ompek bulan!pat bulan dowh..huhuhu..tp xpa..kerana itu perjuangan aku..so aku kene teruskan..haii..negeri Perlis Indera Kayangan..nantikan kedatangan aku nanti yaa..


mercu tanda ni aku blom sempat jumpe lagi..tp aku jumpe kat dalam google search (image)..hihihi..insya'allah, nanti aku akan cube usahakan mencariknyer..

and all best of luck, have a good holiday (werk..!) and happy pracktically urself (for those who will going to praktikum, praktikal, LI and what so ever..)..jangan nakal2..jumpe sidang depan yeah..daa..~

No comments:

Post a Comment