Thursday, May 5, 2011

Hari last kat bilik ni..(E-2-38)

Salam..

Hmm..ari ni aku ade last paper xm..ahh..x sabarnyer nak tggu cepat2 perabih..senang hati dan tenang jiwa..kih3x..tp blom lagi terlepas seksaaan..resultnyer plak..tp tawakal aje lah..semoga Dia memberi kelegaaan pada aku utk menghadapi semuanya nanti..amin..(dalam ati bajet dapat result gempaq lah kono..study pun last2 menet..aihh)..dan itu menandakan aku bakal memblahkan diri aku dari bilik nih..ahh..kenangan tol bile satu2 perkara kite tinggalkan kann..dengan roomate yg sangat2 'unik' dan pelbagai hal..tp aku still bleh dtg bilik ni..kalo aku mau..(alahh, cakap jer..tp xkan ko dtg der..)mcm ex-bilik aku sidang yg lepas, kate nak jengah2 tp x pi pun..naik tgkt 7 tu pun xpenah..kih3x..xder urusan kut..hahaha..

ni lah panorama bilik aku bile time last2 sem..hiihiihii..tp pic ni sem lepas jugak tp still bilik yg same..sem nih, xsempat nak amik panorama tu coz enfon aku yg terbest dan tercanggih diantara yg terbest dan tercanggih tu dah ilangg..sedeyy..huhuhuu..tu yg xpat nak snap pic baik tuh..

Well, dan ini menandakan tamat sudah semester akhir utk sidang ini..tp, kene masuk praktikum la pulak cuti nih di peghelih..aduss, tp xpa 2 bulan je kut (hmm..2 bulan jerrr..jerr..?)..kalo x bangang2 jer dapat cuti ompek bulan!pat bulan dowh..huhuhu..tp xpa..kerana itu perjuangan aku..so aku kene teruskan..haii..negeri Perlis Indera Kayangan..nantikan kedatangan aku nanti yaa..


mercu tanda ni aku blom sempat jumpe lagi..tp aku jumpe kat dalam google search (image)..hihihi..insya'allah, nanti aku akan cube usahakan mencariknyer..

and all best of luck, have a good holiday (werk..!) and happy pracktically urself (for those who will going to praktikum, praktikal, LI and what so ever..)..jangan nakal2..jumpe sidang depan yeah..daa..~

Monday, May 2, 2011

Cuti..cuti..cuti..

Salam all..

Ah haa..smalam 1hb..hari pekerja so, mengikut sistem perkalendaran Malaysia, jika cuti am jatuh pada public holiday ya'ni ahad maka ia di extendkan ke hari seninnye plak..bestkann..hari yg menang dinantikan oleh pekerja2..sebabnye dapat cuti..kih3x..tp, hari tu kat aku dah xde nilai..buat mase skanglaa..kih3x..so, hari ni senin..ape nak buat..paper tinggal satu jer lagi..punyerlaa jauh gapnyer..naseb..org lain sumer dah syok2 kat kg halaman..aku tggl disini bersama barang2 yg bersepah utk dikemas sbb dah abes satu sidang kene keluar dah bilik ni..huhuhu~~..next sem duk bilik lain..hope selesa la sangat2..hee~~so pade org2 yg bekerja tu aku wish selamat hari labourlaa yerr..semoga cuti2 ni beri satu kepuasan nikmat cuti kat anda semuanyer..hehehe..


Well..aku yg x bekerja dah sah2 mmg cuti ni ape kes plak..?hahaha..nak hadap buku untuk paper Khamis ni Psychology Abnormal dah rase malasla plak..so, buatlaa xtvt2 yg berpekdah sket..yerr..aku buat xtvt yg berpekdah la gak seperti mengemas barang2..kih3x..terpakse lah buat kann..hahahaha..dan jugak melayari internet..hahahaha..ape pun, kat luar jendela nampak sorg demi sorg hamba Allah seret beg memberambuskan diri..betapa syoknyer mereka dgn gelak tawa dan hilai yg disambut2..ampeh!pasai pa nak maghah..pasai aku xlepas2 balik lagi..wuuu~~..tp xpa..aku akan sentiase sabar menanti hingga ke hari khamis nih..good luck!jgn tensen..senyumm selalu..