Monday, April 18, 2011

Exam Fever..!

Salam..

Warghh..!!frenzy..musim exam..tetibe teringat nak up date blog..sebab..?EXAM..!arghh..naperlah kene ade exam..huhuhu..nak buat camner..hidup penuh ngan ujian..sejam sedari tadi telah tamat minggu "study week"..!so hari ni exam dah stat!!warghh!!banyak x cover lagi neh..apa sudah jadik..first paper jam 2.15 petang kang..ape lah yg kuar nih..padan muke..malas bace buku..last menet baru nak pulun..tp pulun jgn x pulun..ah ah ah..nasib aku..3 hari nih pulun subjek nih jerk..sangat2 membosankan study..tp ape mau buat..ah ah ah..padan muke..


So, bile exam je menandakan sem akan berakhir..tp sblm sem ni berakhir kene masuk exam dulu baru sah..!exam maniac..tp bleh still explore2 maharaja lawak dalam video vuutv lagi..yer laa kat tv xsempat nak tgk..guling2 jugak tgk..maunyer aku leh dapat awet mude 10 taun dr usia..ape rahsianyer..?senyumm..hehehe..nak ilangkan sedikit stress..*sentap*..

ops..!no comment..ngee~~

Anyway, hope paper pertama hari ni skw122 penyelidikan sains sosial xmacam cibai..ape nak jawab eh..?jawab jer laa..kate belajar kann..tp still teringatkan carry mark paper nih..ampeh sangat..sedey sangat2..mengape ia jadik macam tu..ko jer laa yg ade jwpnnyer iaitu aku..huhuhu..hope bleh target lebey sket dlm final nih..hope sangat2..

Hmm..bile kenangkan member2 mesti depa duk khusyuk giler babeng pulun paper nih..almaklumlah, x banyak yg dapat diungkapkan dengan kate2 ttg paper nih..usaha banyak, doa dan tawakal jer laa jawapannyer..arap2 x jammed otak aku petang nih..semoge Allah bg aku ilham jawab petang nih..amin..so, selamat menempuh final exam utk sidang nih..hope aku bleh achive target sket..xmo pointer jatuh!pelisss..sem ni sangat2 tough!hopefully aku leh bertahan..semoga exam kali ni beri aku sedikit kelegaaan..hopefully!peliss..good luck dauish amin and to all..


No comments:

Post a Comment