Friday, February 11, 2011

Hmm..aku meluah rasa..

Salam..

Setelah lama rasanye tidak mengarut2 dlm blog nih..dah tibelah kesekian kalinye aku nak merapu balik..tp kali nih bukan merapu meracau2..cume beberapa rase hati yg xsempat aku luahkan melalui expresi reality..nape ek..?hmm..kat luar tuu tgh berkesinambungan dentemun mercun yg dr segenap pelosok area Bukit Gambir nih..ade raye ape depa nih..?Tahun baru cine bukan ke dah abes..?may b chap goh meh..hmm..ntahlahh..dan lantak p laa..jgn meletup satu Malaya ni sudah lah..dah lah keje tengah belambak2 nih..ditambah plak ngan malas yg bersawang dlm diri nih..hmm..camne nak buat nih..huhuhuhu..buat muke kelat2..hmm..


Well..nak dijadikan bes ceriteranye, aku akan ade majlis bulan depan..?what..?seriously..?hmm..mcm2 yg aku rase nih..yg paling utama off course lah kesiankan kat family aku sebab mereka yg akan bertungkus lumus dengan semua ini..aku benar2 berharap dan bermohon agar semuanya berjalan dengan baik..aku..?xbuat ape2..?hmm..tu lah yg menjadi permainan minda sekarang nih..bukan aku saje2 xmo amik port..tp keadaan memaksa aku untuk lebih cool down dengan situasi2 mcm nih..sian sangat kat famli aku..especially parents aku..mak ayah..ampunkan anakanda mu ini..akan ku balas jasa dan pengorbanan kalian suatu hari nanti..ya Allah..berilah aku peluang untuk membalas jasa mereka dengan segala kebahagiaan yg ingin dikecapi oleh individu bergelar insan sebelum Engkau mengambil mereka atau mengambil aku..berilah aku peluang Ya Allah..

Dalam pada masa yg sama aku jugak terpikir ttg ‘dia’ yang akan membuat persiapan dan persediaan kearah majlis kami di pihak sebelah dia pulak..Tuhan..aku bermohon kepada Mu akan segala kekuatan dan semangat serta kesihatan buat dirinya..biarlah ia menjadi bersejarah dan terbaik buat kami dan berilah ia berjalan dengan lancar dengan sebaik2nya..dan dalam pada masa yg sama gak aku tgh tggu beberape membe aku yg aku xtau ilang kemane..mano la ko poie wey..haiyo..apo cito eh agak eh..tp den arap ekau muncul sblm majlis den..


No comments:

Post a Comment