Friday, November 26, 2010

Minggu2 akhir..

Salam..

Hmm..dah abes satu sem dah..kejap je rase haa..ntah ape la yg dijawab dalam xm utk paper baru2 nih..sedeyyy sangat coz ade beberapa paper yg sangkut!jammed idea..tu lahh..x nak belajo pandai2..tp dah try belaja payah nak dapat..camno..?mmg otak ko lombab!heheee..hopefully ia x lah teruk sangat..aminn..well..bile cite part last2 nih, tang yg satu nih laa yg mmg jadik beban sangat2 nih..!kena kuar bilik..get out from here..!!aduss..dengan barang2 berterabur dan bilik yg dah macam tongkang pecah dah nih..nak x nak..nak..kena nak jugak kemas..esok dah last..kene berambus abes2an..semasa entry ni taip, aku sedang menikmati hidangan sarapan pagi yg begitu enak sekali..iaitu..megi kari..hehehe..erkkk!!sarapan pagi..?!..yer lahh..td x sempat kemas2 sket barang2 tuh..ceh!poodahh!hmm..moh tgk ape dah jadik kat bilik nih..hehehee..maaflah ilustrasi agak x brapa cantek coz henfon mughah dan situasi yg dikelam oleh sinaran matahari yg sedang menyinsing..kih3x..




semua barang2 dlm pic nih adalah kepunyaan aku dan rumet aku yg still tgh jiwa kacau tang bab2 mengemas nih..kan ya kann..kih3x..xper..dia x bace kut..
Menyedari akan hakikat tu hanya beberapa side jer yg berani diambil..yg lenlain tuh,.pepaham sudahlahh..cencored..kih3x..dah mmg cam kapal tongkah yg hampir nak pecah..hampir2laa..lom pecah laie..kih3x..Sambil2 tuh..jeling2 gak la barang yg nak diangkut pergi nih..huhuhu..loteh laaa..sambil2 tu jugak mate nih meliar tgk org lain kat luar nun yg sorang2 kuar angkut barang depa masuk keta..tandanya apa..?!tempat nih semakin kurang org!!mak aihh..apo yg ko tggu laie nih..?copek komeh..!

Btw, ade satu story line nak dibuang didalam blog nih..tp ilek dulu ahh..bile timenye nanti story lahh..ape pun, selamat bercuti..dan jgn lupe come back one month soon..camno korg balik sehat..sehatlah dtg balik..kih3x..eden ni preparing sesuatu nih..tp nanti2lah setori..insya'allah akan ade banyak mase lagik..last but not least..take care for my self (hihihihi) and the rest of all..siahhh (c yeah)..


No comments:

Post a Comment