Friday, October 29, 2010

Manusia semakin kejam..!

Salam..

Aku benar2 terkejut selepas membaca berita di Utusan pagi nih tentang mangsa pembunuhan seorang remaja perempuan di Ukay Perdana Hulu Kelang, KL..apa sudah jadi dengan ini dunia..?Mangsa dikatakan dicekik sebelum dibunuh dan mayatnya disumbatkan ke dalam beg pakaian?!Ya Tuhan, manusia semakin kejam!

Inilah mayat remaja perempuan tersebut yang dijumpai dalam beg pakaian.

Bengang dengan kes-kes macam nih!

Mangsa dijumpai oleh seorang mekanik di belakang bengkelnya setelah syak dan curiga tentang beg pakaian tersebut..Kes masih lagi disiasat memandangkan bukti kes masih dicari dan yang pasti mangsa bukanlah orang tempatan memandangkan tiada bekas parut suntikan BCG kat tangan dia..haa..cube korg tgk kat lengan korg tu ade tak bekas suntikan BCG tu..kalo xde sah2 korg bukan org Malaysia..hehehe..tp, dia org mana..?hmm..



Kes masih lagi disiasat so tunggu je lah next story kes nih..tu pun kalo tak complicated kan coz polis pun banyak lagi fail kes yang bertimbun tuu..rasenye kalo identiti yg x dikenalpasti nih tambah pulak xde tuntutan atau laporan dari mencaris ahli atau waris yg hilang so..kes ni may b dalam pemerhatian polis kut..tggu je lah kalo ade org yg buat lapor kehilangan orang ker..Ya Allah ampuni hambaMu ini..


Semoga kita mendapat pengajaran dan iktibar..



No comments:

Post a Comment