Wednesday, September 22, 2010

Hari-hari ku di Penang..

Salam..huhuhu..btw, almost a week dah sampai penang nih..hehehee..but, ape yang aku rase..?hmm..macam2..macam-macam sangat..sangat macam2 (nih tau dek Pn Rose, cikgu BM aku mase sem satu mau kene 'kotok kepalo' nih..hehehe)..tp, serius..mmg semacam satu rase..first sblm nak balik penang hari tu off course..berat jer..tp terpaksa gak..isk..isk..isk..meninggalkan kampung halaman demi meneruskan perjuangan hidup..apo nak dikatokan..hahahaha..then, dengar plak berita tentang jambatan penang yang 'short'..terbakar..?hmm..tp ok dah..lgpun aku x 'lalu' kat situ..hehehehehe..cross kat 'atas' jer..hahahahaha..then, balik2 terkenangkan kerja yang berlambak yang belum lagi disetelkan..adusss..calm down dauish..selow2 ok..

Then, dah dekat seminggu nih..hmm..aku terkesima..mak..terimbas raut wajah itu bile sesuatu perkara berlaku pada aku..isk..isk..isk..xtau mcm mane nak explain..biarlah aku pendam saje..lgpun banyak perkara yg aku kene independent sendiri..semoga Allah sentiasa beri aku kekuatan..aku lemah segala2nya..dan aku tau apa yang salah telah aku buat..what u did, u get back :-(

Well..rasenye final exam pun dah nak dekat..so, banyak assesment test nak kena hadap lepas nih..semoga aku sentiasa dipermudahkan oleh-Nya..amin..

No comments:

Post a Comment